Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama de rasu'-plansu' sau cum am invatat sa schimonosim limba romana - Partea a II-a

Tags: reclama, camping, orange, samsung, leo burnett

Va amintiti spotul in care cuvintele limbii romane erau ciuntite in asa fel incat conversatia se transformase intr-o insiruire ciudata de abrevieri? Ei bine, reclama cu pricina are si o continuare.
Dupa intalnirea din cofetarie, unde au savurat impreuna „o praji mega extra super” fara a fi „obo”, doar „plicti”, cei doi protagonsiti sunt surprinsi intr-un cadru montan, facand camping.

Conversatia decurge in acelasi stil, cu abrevieri exclamative, cuvinte de imprumut si erori gramaticale - "OMG, la munte e cel mai super!" , insa se termina neasteptat atunci cand baiatul incepe a canta o serenada in care (in sfarsit) vorbeste corect si cursiv romaneste. Tanara incheie insa, indignata: „Aplinistii ma depri”.     

La fel ca si precedenta, reclama este creatia Leo Burnett Romania si face parte din campania Orange "E timpul sa redescoperim vorbitul normal" ce promoveaza telefonul Samsung S5610. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016