Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Oreo sustine ca separarea biscuitelui de crema necesita inginerie de geniu

Tags: oreo, reclama, erou, crema sau biscuite

Incepem prin a va spune ca eroul povestii din reclama, "fizicianul David Neevel" (care se prezinta si copywriter) chiar a inventat masina de eliminare a cremei din Oreo, in 0.8 ani. Nu ne putem abtine sa nu ne intrebam totusi daca nu-si epuizeaza aiurea potentialul.
Neevel este extrem de distractiv in filmulet, raspunzand monoton la tot felul de intrebari pe care (presupunem) le pun oamenii din spatele camerei de filmat si avand mereu o expresie destul de ingrijorata.

Masinaria este una grozava, preia biscuitele sandvis, il desface in doua si apoi sterge crema de pe el. Se pare ca brandul, in timpul campaniei in curs de derulare in care incearca sa afle de la fani ec le place mai mult, crema sau biscuitele, s-a suparat ca oamenii nu folosesc pronuntia "crem", care suna, nu-i asa, mai sofisticat. 

Revenind la spotul nostru, muzica dramatica din fundal este potrivita pentru acest tip de parodie. Stiati ca eroul a facut sacrificii uriase la construirea masinii: a lucrat multe ore peste program si a trebuit sa gaseasca modalitati practice de incalzire a mainilor si a gatului, unde mai punem ca a fost nevoit sa mearga prin zona atelierului sa dea peste un magazin cu sandvisuri de calitate.

Filmuletul este primul dintr-o serie de patru. 
 



Foto: Captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 04-Mar-2013 13:14:05
Un biscuit sau mai multi devin interesanti pentru clienti daca este promovat astfel ??? Pentru ce fel de clienti ??? Pentru clienti cu care mie imi este rusine . Mai concret ( pentru cei ce nu inteleg ) imi este rusine cu toti cei care raspund la astfel de promovari cumparind produsul .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016