Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Volkswagen si siguranta

Tags: volkswagen, copii, siguranta masinii, jetta, familie, reclama

Daca ai copii iti amintesti ca niciodata nu ai condus cu mai multa teama decat atunci cand ai scos copilul din maternitate. Este momentul perfect pe care sa-l foloseasca Volkswagen intr-un spot despre siguranta masinii, mai ales ca modelul Jetta, targetat in mod traditional pentru nefamilisti, incearca acums a atraga si familiile in piata tinta.
Ultimul spot al producatorului german de automobile ne arat un cuplu tanar care-si pun copilul nou-nascut in masina. Imediat ce pornesc masina, o camioneta le taie fata. Bebelusului ii trece viata prin fata ochilor, lucrur amuzant, pentru ca nu vedem decat cateva scene: cum este luat in brate de mami, cum este pus in masina de tati si evenimentul neplacut ce aproape s-a soldat cu un accident. "O poveste universala care-i vorbeste fiecarui parinte", spune directorul creativ al grupului, Michael Kadin.

In ceea ce priveste, copywritingul, cums e intampla de obicei in cazul producatorului german de automobile, atentia nu cade asupra produsului sau a caracteristicii, in reclama de fata, ci asupra modului in care interactioneaza cu viata proprietarului. 

Scenariul este exagerat aici, dar contine o scena care poate avea loc in viata fiecaruia. Filmarea a avut loc la un spital din Los Angeles. Sub aspectul vizual, imaginile sunt clare, pana la momentul flashback-ului, unde imaginile au marginile neclare, pentru a reda aspectul de vis. S-a evitat sala de nasteri, pentru a nu plusa prea mult.

Bebelusul este, bineinteles, un pic mai mare de cateva zile, insa numai asa au putut realizatorii sa obtina niste grimase reale, care sa fie in conformitate cu mersul povestii.
 
Foto: Captura YouTube
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant