Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Record de spoturi romanesti la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012

Tags: noaptea devoratorilor de publicitate, spot gelozie, publicitate, reclame romanesti

Ca si la noi se fac reclame bune, indraznete si hazlii ne-o demonstreaza colectia de premii nationale si internationale care se tot mareste de la an la an si de la festival la festival. Dar pe langa asta, exista si o alta dovada, strans legata de unul dintre cele mai asteptate si mai indragite evenimente ale anului: Noaptea Devoratorilor de Publicitate.
Anul acesta, indragostitii de publicitate de pretutindeni se vor delecta, printre alte cateva zeci de reclame adunate de prin lumea larga, si cu 12 spoturi „made in Romania”. Este un record numeric care a fost posibil gratie unui parteneriat pe care producatorii “Noptii Devoratorilor de Publicitate” l-au incheiat cu proiectul “10 ani de creativitate romaneasca”.

Ba mai mult, cea de-a 32-a editie a “Noptii Devoratorilor de Publicitate” se va deschide cu spotul „Gelozie”, creat de agentia Next Advertising pentru campania de relansare a platformei web IQads, ce are ca slogan “Totul despre publicitate”.

“Spotul care a fost selectat pentru a deschide evenimentul este unul romanesc, pe de o parte pentru ca reuseste sa rezume perfect viziunea lui Jean Marie Boursicot despre publicitate si despre lumea care ne inconjoara, dar si pentru ca vrem sa sarbatorim publicitatea romaneasca anul acesta”, explica Dimitri Fleury, unul dintre oraganizatorii “Noptii Devoratorilor de Publicitate”.

Evenimentul va avea premiera in luna aprilie, la Paris, urmand ca in Bucuresti, editia 2012 sa aiba loc in al doilea weekend din iunie, la Sala Palatului.

“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” a fost creat si produs in 1981 de Jean Marie Boursicot si are loc anual in peste 40 de tari. In cadrul evenimentului, sunt prezintate pe marele ecran productii publicitare din mai bine de 60 de tari.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016