Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Red Bull transforma tweet-urile in muzica

Tags: red bull, beat suite tweets, muzica, mesaje, twitter, beat

Indragostit de muzica si pasionat de social media, Red Bull pare sa fi gasit calea perfecta pentru a le combina in mod neobisnuit. Impreuna cu agentia Tequila Sydney, brandul a lansat un proiect special numit Beat Suite Tweets.
Acesta are la baza un program online care analizeaza si interpreteaza sentimentele pe care le transmit mesajele de pe Twitter, transformandu-le in note muzicale. Odata create, micile clipuri audio pot fi apoi impartasite prietenilor din social media.   

Pentru realizarea acestui proiect, Red Bull a adunat laolalta mai multi DJ, membrii unei  orchestre si cativa compozitori care au luat parte la un experiment muzical de o noapte. In cadrul acestuia au fost amestecate  mai multe genuri muzicale pentru ca rezultatul sa sune asemeni unei compilatii live. Ineditul concert a avut loc pe 12 mai, in Melbourne si a stat la baza realizarii programului Beat Suite Tweets.



Beat Suite Tweets analizeaza trairile pe care le transmit mesajele postate de utilizatori pe reteaua de microblogging, stabilesc anumite cuvinte cheie si, in functie de starea pe care o induc si de structura propozitiei, emit sunetul muzical corespunzator.

Red Bull este cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzica. In cinstea sa, brandul a conceput proiectul Music Academy care pune in lumina proiecte muzicale iesite din comun.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016