Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii sunt destepti si finalisti la Cresta Awards

Tags: cresta awards, premiu, romanii sunt destepti, mccann erickson, kandia

Campania “Romanii sunt destepti”semnata de McCann Erickson pentru Kandia Dulce pare sa reitereze succesul national si international al precedentei „American Rom”. Dupa trofeele adunate de la cele mai renumite festivaluri si competitii de publicitate din lume, campania de schimbare a imaginii Romaniei pe Internet are sanse sa castige un nou premiu international.
Campania “Romanii sunt destepti este singura finalista din Romania in competitia Cresta International Advertising Awards, potrivit IQads. Ajunsa la a 20-a editie, competitia premiaza cele mai creative idei din industria de comunicare si publicitate.
 
“Romanii sunt destepti” este finalista in categoria de "Campanii integrate", alaturi de alte 13 campanii din Australia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda, Serbia, Suedia, Regatul Unit si Statele Unite. In total sunt finaliste 261 de campanii inscrise de 26 de tari, in topul finalistelor conducand Germania (111 campanii finaliste).
 
Pana acum, campania “Romanii sunt destepti” a castigat trofee la Cannes Lions, New York Festival, IAB MIXX Awards, Effie Awards si BestAds.
 
Campania a fost lansata in luna noiembrie 2011 ca o provocare adresata internautilor de a face din Romania prima tara din lume care isi schimba imaginea online.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016