Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung ataca Apple cu propria-i arma: protagonista din reclama pentru iPhone

Tags: samsung, reclama, apple, galaxy tab, iphone

Dupa cum Coca-Cola are un rival de prima mana – Pepsi – la fel si Apple are de infruntat concurenta celor de la Samsung. Cei doi giganti fabrica produse similare, impart aceeasi piata si, se pare, chiar si aceeasi actrita in reclame.
De parca nu ar fi fost de ajuns criticile deja existente privind reproducerea unor produse Apple, iata ca Samsung intra din nou in colimatorul public dupa ce a lansat un spot pubicitar pentru tableta sa, Galaxy Tab.
Reclama are ca protagonista o fetita ce seamana izbitor cu tanara actrita din clipul iPhone 4S. Desi speculatiile au impanzit mediul online, niciuna dintre companii nu a facut vreo declaratie in legatura cu acest aspect.
Ar putea sa fie doar o simpla coincidenta, insa, daca este sa luam in calcul atacurile repetate ale Samsung la adresa Apple, nu ar fi de mirare ca asemanarea sa nu fie totusi o simpla coincidenta.
Atunci cand a lansat Galaxy S II, Samsung nu s-a eschivat de la un atac publicitar la adresa iPhone. De asemenea, nu s-a eschivat nici atunci cand si-a prezentat noua tableta. Intr-una dintre reclamele print, Samsung afisase cu nespusa mandrie sloganul: „ The tablet Apple tried to stop”.       

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016