Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung crede ca utilizatorii iPhone sunt niste oi

Tags: samsung, iphone, oi, apple

Samsung a declansat o noua ofensiva publicitara odata cu lansarea unui clip de promovare a telefonului Galaxy S III, care urmeaza sa fie disponibil din 3 mai.
 
In spot se afirma ca acest telefon "te va diferentia de toti ceilalti", iar in clipa urmatoare apare un cadru cu o turma de oi. Nu se mentioneaza numele Apple, dar ceilalti sunt numiti "iSheep" (iOaie), ironizandu-se si nebunia in masa creata de Apple. Aceeasi strategie a fost aplicata de Samsung si in SUA pentru terminalul Galaxy Note, insa nu a avut chiar atat de mult succes. 
 
Samsung Galaxy S III ar putea avea un procesor de 1.5 Ghz, display AMOLED de 4 inchi, 1 GB de RAM si cea mai noua versiune de Android, 4.0.
 
Initial, sud-coreenii au anuntat doar aparitia site-ului tgeltaayehxnx.com, o anagrama pentru „The New Galaxy". Dupa rezolvarea anagramei, utilizatorul era directionat catre site-ul thenextgalaxy.com, unde putea viziona clipul publicitar. Gadgetul va fi lansat oficial pe 3 mai, la preţul de 599 de euro, producătorii intenţionând să-l promoveze drept telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra. 
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016