Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung l-a angajat pe elefantul Peter pentru promovarea noului telefon Galaxy Note

Tags: samsung, galaxy note, elefantul peter

Samsung a lansat un video original pentru a-si promova noul produs Samsung Galaxy Note, un hibrid intre un telefon inteligent si o tableta. Dispozitivul are un ecran mult mai mare edcat al unui telefon obisnuit, asa ca ne aduce aminte de o tableta.
Filmuletul care are ca protagonist un elefant este inspirat de ideea ca "mai mare e mai bine" si urmeaza trendul recent de filmulete in care animalele sunt ambasadoare ale telefoanelor inteligente (vezi broasca sau soparla). Creat de Viral Factory, spotul il prezinta pe elefantul Peter si a fost filmat in Thailanda.

Samsung spune ca filmarea este cat se poate de reala, dar, pentru ca multi privitori cred ca este un fals, va incarca si un film cu secvente din timpul filmarilor.

In februarie, compania atragea atentia asupra lui Galaxy Note, incurajand oamenii sa imprastie mesaje de iubire.

In plus, Samsung isi promoveaza si primul smartphone dual SIM, Galaxy Y Duos, in Portugalia, invitandu-i pe oameni sa-si exploreze "lumea duala". Creat de o agentie din Lisabona, Excentric, clipul "Explore Your Dual World" arata un barbat asezat pe scaun care serveste drept ecran pentru proiectii colorate 3D.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016