Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung ne invata cum sa radem de Apple

Tags: samsung, apple, samsung galaxy sii, campanie de promovare, marketing, gadget, smartphone

Dupa exemplul Pepsi vs. Coca-Cola, grupul Samsung isi ataca principalul concurent intr-o noua campanie publicitara, lansata saptamana aceasta. Emblematicul Galaxy S II, dotat cu sistemul de operare Android si cu viteza 4G, rade de rivalul sau, demonstrand ca il bate la toate categoriile: marime, viteza, autonomie.
In plus, Samsung Galaxy S II are ceva ce noua senzatie de la Apple (aluzie la iPhone 5) nu are: existenta reala. Samsung adopta o strategie isteata de marketing, aratand fanii impatimiti ai producatorului american Apple asteptand ore nenumarate in fata unui magazin, in timp de detinatorii de Samsung se bucura, pur si simplu, de viata.
 
Todd Pendleton, managerul de marketing de la Samsung, citat de Business Insider, sustine ca ideea reclamei a venit din dorinta de a le arata rivalilor ce-si doresc consumatorii de la un asemenea gadget. A fost ales Galaxy S II ca vedeta a spotului, si nu Galaxy Nexus, ultimul model lansat de Samsung, pentru ca "in momentul de fata, Galaxy SII este principalul nostru produs, cel mai vandut dintre toate, iar noi credem cu tarie ca este si cel mai bun smartphone de pe piata", continua Pendleton.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016