Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Siri afecteaza bateria telefonului iPhone 4S

Tags: apple, iphone, durata viata baterie iphone 4s, iphone 4s

Desi iPhone 4S se bucura de succes, cumparatorii lui au inceput sa strambe din nas, caci bateria ii moare in timp record. Astfel, inginerii Apple se vad nevoiti sa ia legatura cu ei, pentru a incerca sa le dea o explicatie.
 Unul dintre posesorii iPhone 4S relateaza ca a fost "contactat direct" de catre reprezentantii Apple care l-au rugat sa-si instaleze un program prin care ei sa poata monitoriza telefonul, pentru a stabili de ce se consuma atat de repede bateria. Pana acum, nici compania nu a reusit sa-si dea seama exact care este motivul.
 
Conform caracteristicilor tehnice ale iPhone 4S, publicate de Apple, durata de viata a bateriei ar trebui sa fie de 200 de ore in standby, fata de 300 de ore (in cazul iPhone 4) si 250 de ore (in comparatie cu primul iPhone). 
 
"Bateria de la telefonul meu se consuma foarte repede, cu 10% pe ora. Credeam ca e din cauza aplicatiilor, asa ca le-am inchis pe toate. Chiar si dupa ce am sters toate aplicatiile, se consuma la fel de repede", s-a plans un consumator.
 
Cu toate ca nu se stie de ce se consuma atat de repede baterie, potrivit unor rapoarte, acest lucru s-ar intampla din pricina unor aplicatii si servicii precum iCloud, iTunes, sincronizarea Wi-Fi sau asistentul personal Siri. In plus, iPhone 4S are acelasi numar de MB de RAM precum iPhone 4, dar un procesor mult mai puternic.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016