Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spotul de promovare a Festivalului George Enescu a ajuns pe CNN odata cu Barack Obama

Tags: spot festival george enescu, promovare festival gerorge enescu, cnn, barack obama

Spotul oficial de promovare a Festivalului International "George Enescu" a fost difuzat pe canalul de televiziune CNN in timpul programelor dedicate festivitatii de investire a presedintelui Statelor Unite, Barack Obama.
Clipul a fost postat pe pagina oficiala de Facebook a festivalului, dimensiunea sa redusa fiind justificata de cerintele specifice ale postului american de televiune, care prevad o limita maxima de timp de doar 20 de secunde.    

Spotul a fost realizat de agentia „Eroii de Joi”, echipa care a conceput si rebranding-ul Festivalului in 2011, formata din Ioana Gheorghiu si Robert Blaj.

Cea de-a XXI-a editie a Festivalului "George Enescu" va avea loc in perioada 1 - 28 septembrie, la Bucuresti si va gazdui peste 150 de evenimente.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016