Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Reclamele Samsung sunt mai eficiente decat cele Apple

Tags: reclame, samsung, apple, ipad, samsung galaxy note, top, reclame eficiente

Cand vine vorba despre reclame la tablete, iPad pare sa fie mic copil pe langa Samsung Galaxy Note. Potrivit unui studiu recent, spotul de lansare al gadgetului deopotriva tableta si telefon mobil este de departe cel mai eficient dintre toate clipurile cu astfel de minunatii tehnologice.
De fapt, anul acesta, Apple nici macar nu a intrat in Top 10 cele mai eficiente reclame la tablete, realizat de Ace Metrix. Asta in vreme ce Samsung s-a asezat comod pe 6 dintre locurile topului, intre care si primele trei.



1. Samsung, The Best Of A Phone And Tablet


2. Samsung, Plan And Create A New Way: 30


3. Samsung, New Way To Create

De remarcat insa ca succesul reclamelor nu se regaseste intru totul si in vanzari, unde situatia este exact pe dos. In vreme ce Samsung a vandut 10 milioane de tablete Galaxy Note la nivel global, Apple are toate sansele ca pana la sfarsitul anului sa vanda nu mai putin de 50 milioane de iPad-uri.    

Ceva mai bine sta Apple in Topul celor mai eficiente reclame la telefoane mobile, unde se afla pe locurile 2 si 3, din nou dupa Samsung Galaxy Note, care detine prima pozitie.

1. Samsung, The Best Of A Phone And Tablet

2. Apple iPhone 4S, Zooey Deschanel: It's Raining


3. Apple iPhone 4S, Samuel L. Jackson: Canceling Golf

 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016