Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suntem oamenii din jur si cuvintele pe care le folosim

Tags: dezvoltare personala, fericire, rabdare, gandire pozitiva

Exista foarte multa influenta in cuvintele pe care alegem sa le folosim in fiecare zi, precum si in stirile pe care alegem sa le citim in fiecare dimineata.
Ca si in cariera, e bine sa avem cateva principii dupa care sa ne ghidam in activitatea de zi cu zi si de care sa tinem cont alaturi de ceea ce ne spune instinctul.

1. Atitudinea pozitiva. Lucrurile la care ne gandim si in jurul carora ne concentram atentia ajung in cele din urma sa ne modeleze in acea directie. Tocmai de aceea este spre binele nostru sa cultivam continuu o gandire pozitiva si o abordare optimista asupra lucrurilor. Sa avem in noi acea voce care ne sopteste ca totul este posibil.

2. Rabdarea. In timp, prin presiune si prin rabdare, universul transforma treptat omizile in fluturi, nisipul in perle si carbunele in diamant. Acelasi lucru se intampla si cu tine, timpul te transforma in ceva frumos daca ai rabdare si inveti permanent. Rezista.

3. Curaj. Este imposibil sa traiesti fara sa dai gres macar intr-o privinta, cu exceptia situatiei in care traiesti atat de precaut incat atunci cu greu mai poti spune ca iti traiesti viata. Nu poti astepta mereu pentru timpul potrivit, uneori trebuie sa iti asumi riscuri.

4. Iubire. Atunci cand drumul tau e luminat de iubire, poti trece peste bariere si inveti sa aperi cu mult curaj lucrurile in care crezi. Concentreaza-te asupra lucrurilor care te fac un om mai bun decat ai fost cu o zi in urma.

5. Adevarul. Spune adevarul sau altcineva il spune pentru tine. Sa traiesti o viata plina de adevar inseamna sa fii linistit si sa nu iti faci griji in mod inutil. Nu minti si nu permite oamenilor care mint sa stea in preajma ta.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016