Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Superstar si superbrand: Pepsi a lansat doza Michael Jackson

Tags: pepsi, michael jackson, live for now, doza, turneul bad, rege pop

Pepsi a semnat un parteneriat de colaborare cu Michael Jackson Estate, organizatia care administreaza averea cantaretului, pentru ca brandul sa poata utiliza imaginea regretatului superstar in cadrul noii sale campanii globale, “Live for Now”.
Ca parte a acestei campanii, compania va lansa pe piata un miliard de doze Pepsi cu imaginea lui Michael Jackson. De asemenea, impreuna cu Sony Music, brandul va lansa mixaje ale unor hituri de pe albumul “Bad”.

Pe langa dozele de suc, fanii vor putea cumpara si alte produse in editie speciala si vor putea participa la evenimente organizate in memoria regelui pop. Tot pentru ei sunt pregatite numeroase concursuri unde pot castiga premii inspirate din turneul mondial “Bad”, precum si bilete la Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour.

Campania va fi lansata in aceasta luna in SUA si China, urmand ca in perioada urmatoare sa demareze si in Europa, Asia si America de Sud.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016