Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ti-e foame? Vezi ce gust are afisul comestibil de la Volkswagen

Tags: volkswagen, reclama comestibila, propylene glycol

Volkswagen a tot rulat campanii neobisnuite in ultima vreme. In Norvegia, producatorul de masini a oferit recent primul test drive prin inetrmediul unei reclame tiparite. Reclama, pusa in interiorul catorva reviste, prezinta o sosea (cu versiuni de vara si iarna) unde, cu ajutorul unei aplicatii pe iPhone, poti testa masina.
Volkswagen a incercat acum ceva nou in Africa de Sud, si anume un print comestibil pus in interiorul reviste Auto Trader. "Eat the Road" (Infuleca drumul, tr.n.) spune textul. "Pe bune, mananca-l". Printre ingrediente gasim faina de orez, sre, propylene glycol, colorant, glicerina.

Nu se stie clar daca ingredientele sunt de pe drumul propriu-zis sau si pe restul paginii. Adica mancam cu totul sau doar soseaua? In plus, studiile privind propylene glycolul nu sunt foarte incurajatoare, caci contactul cu pielea poate afecta creierul, ficatul si chiar rinichii.


 
Via Ads of the World.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant