Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tic Tac ne prescrie pastile de umor

Tags: tic tac, pastile de umor, fresh comedy, hyper active, benzi desenate

Intr-o lume in care se zambeste putin si se rade inca si mai putin, Tic Tac si-a propus sa imprastie buna dispozitie. Care buna dispozitie a luat forma unor pastile hazlii prescrise cu regularitate pe freshcomx.ro.
Aceasta este de fapt site-ul de inveselit al brandului Tic Tac, creat de HyperActive si menit sa continuie platforma de comunicare Fresh Comedy lansata anul trecut. Noul concept online isi propune sa ofere pastile zilnice de ras bazate pe benzi desenate create de ilustratori si de fanii Tic Tac.



Acestea vor fi in continuare asezonate cu serii de stand up comedy si spectacole de improvizatie, prezente de ceva vreme pe platforma Fresh Comedy. Proiectul se va derula pe parcusul unui an si va fi activat si instore.

"Intregul concept Fresh Comedy a pornit de la esenta fresh a pastilutelor Tic-Tac; este un concept care imbina savoarea brand-ului cu 'refreshmentul' prin excelenta, comedia. Din 2011, prin spectacolele de stand up comedy, freshcomedy.ro a fost o sursa zilnica de entertainment, un loc de evadare dintr-o lume in care lucrurile se iau prea in serios. Iar freshcomx.ro nu face decat sa aduca si mai aproape de noi pastilutele cu care deja ne-am obisnuit, de data aceasta in doze si mai mari de umor", explica Ionut Andrei (Digital Product Director, HyperActive).

Lansarea site-ului a demarat printr-o campanie de teasing, in cadrul careia una dintre pastilutele Tic Tac abia asteaptau sa iasa la iveala de dupa un zid de caramizi.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016