Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Toni Morrison da autografe digitale prin Google Play

Tags: autografe digital, google play, toni morrison, autori, autograf, e-book

Cunoscuta autoare Toni Morrison a semnat recent mai multe carti in format digital. La o citire mai neatenta, ne-am spune ca nu e nimic neobisnuit in asta, insa vorbim de o prima semnare digitala de carti.

Toni Morrison poate fi astfel cea care deschide calea catre autografele digitale care ar putea umple librariile de e-book-uri semnate de autorii lor.

Prin intermediul Google Play, Toni Morrison a semnat mai multe coperte digitale si le-a trimis astfel celor care cumparasera cartile.

Cat de mare e diferenta intre un autograf scris cu cerneala si unul format din pixeli? Pentru mine, chiar daca rareori citesc un e-book si prefer inca varianta in care ne "masuram" lecturile in kilograme, de data aceasta diferenta nu mi se mai pare semnificativa.

Mai exact, ori ca-mi va semna pe o carte in print, ori ca-mi va trimite un e-book cu autograf, semnatura lui Toni Morrison va "cantari" la fel. Si, ce e mai important, va avea aceeasi semnificatie fiindca autorul va fi cel care semneaza, fara sa stirbeasca prin nimic, in fond, din insemnatatea unui astfel de gest.

Liber la autografele digitale? As spune ca da si chiar m-as bucura sa stiu ca nu o sa avem cazuri de semnaturi multiplicate si aplicate cu duiumul pe copertile digitale.

O singura problema ar putea aparea: daca in anticariat sau la o licitatie negociem pretul unui autograf autentic, datat intr-un anumit an, cat de usor ne va fi sa constatam autenticitatea unui autograf digital?


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016