Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 aplicatii utile pentru smartphone-uri, mai putin cunoscute

Tags: aplicatii pentru smartphone, telefoane inteligente, aplicatii utile, cumparaturi online

Lansarea Apple App Store in anul 2008 a adus cu sine o avalansa de aplicatii pentru smartphone-uri pregatite sa ne faca viata mai usoara si sa ne ajute sa gasim informatiile de care avem nevoie in timp util.
Aplicatiile pentru telefoanele inteligente sunt la indemana oricui. Datorita lor putem afla ce melodie este la radio desi prezentatorii nu au anuntat, putem afla ultimele informatii meteorologice sau chiar formule matematice.

Iata cateva aplicatii utile pentru smartphone-uri, mai putin cunoscute de utilizatori:

1. Jasmine, un inlocuitor mai eficient al YouTube

Jasmine este un substitut al YouTube-ului care permite utilizatorilor in timp ce asculta muzica sa isi foloseasca smartphone-ul si pentru alte aplicatii. Aceasta aplicatie aduce o serie de imbunatatiri, precum o functie de iluminare pe timp de noapte, lista de redare completa si Airplay, caracteristica Apple pentru streaming audio si video conceputa special pentru livingul tau. Este o aplicatie gratuita, disponibila momentan doar pentru iOS.

2. Catch este un mod distractiv de a lua notite vocale, cu fotografii si text

Aplicatia Catch ii ajuta pe utilizatori sa surprinda cele mai importante idei ale lor pentru a nu pierde nimic. Acestia pot crea notite vocale, cu fotografii sau text, atat online, cat si offline. Aceste liste le pot distribui prietenilor din retea care pot adauga alte idei. Cei care se tem pentru securitatea datelor lor le pot proteja adaugand un cod pin. Aplicatia disponibila pentru Android si iPhone poate fi achizitionata gratuit.

3. Slice ii ajuta pe utilizatori sa urmareasca si sa isi organizeze cumparaturile online

Slice este o aplicatie care va ajuta sa verificati toate cumparaturile pe care le-ati achizitionat online. Aplicatia scaneaza si verifica fiecare incasare de pe iTunes, Amazon si orice alt site online de cumparaturi si creeaza o arhiva cu toate achizitiile. Aplicatia este gratuita si este disponibila pentru Android si iOS.

4. Prismatic te ajuta sa fii la curent cu stirile care te intereseaza

Prismatic este o noua aplicatie care descopera tipul de stiri preferat al utilizatorului. Pe masura ce utilizati aceasta aplicatie, va incepe sa va cunoasca si sa va livreze doar tipul de informatie de care ati fost interesat in ultima perioada. Aceasta va fi la curent cu interesele dumneavoastra in functie de articolele si subiectele pe care le-ati cititi si va va arata comentariile de pe Twitter despre o stire care va intereseaza ale persoanelor pe care le urmariti. Aplicatia este gratuita si disponibila pentru iPhone si Web.

5. Shazam este aplicatia care iti spune ce melodie este la radio

De cate ori ati fost pusi in situatia de a asculta o melodie la radio care este foarte cunoscuta, insa nu va puteti aminti cine o canta? Sau mai rau decat atat, in cazul in care ascultati o melodie pe care nu ati auzit-o niciodata dar va place foarte mult cum reusiti sa aflati cum se numeste? Shazam este raspunsul. Aceasta aplicatie gratuita functioneaza cu adevarat si va informeaza in legatura cu numele melodiilor pe care le ascultati la radio. Aplicatia este disponibila pentru Android, Blackberry, iOS si Windows Phone.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016