Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima reclama devenita virala de la Oreo, cu bebelusul alaptat, a fost o scapare

Tags: oreo, reclama, bebelus, alaptare, marketing

Oreo spune ca ultima reclama in care apare un bebelus alaptat "nu trebuia sa devina publica". Kraft Foods, compania mama, a declarat ca imaginea provocatoare in care un copil tine in manuta un biscuite Oreo (pus in prim-plan), in timp ce suge la san, trebuia sa fie folosita o singura data, in cadrul unui forum de publicitate, informeaza Daily Mail.
Brandul a respins acuzatiile cum ca printul ar fi fost introdus in publicatii din Corea de Sud. Imaginea, purtand titlul „Biscuitele preferat al laptelui”, a dat nastere unor reactii furtunoase pe forumurile online, pe bloguri si pe Twitter. 
 
Cineva comenteaza ca „Exista o demarcatie foarte fina intre libertatea creatoare si etica. Aceasta reclama este un esec”. Dezgustul pare a fi sentimentul cel mai des incercat de comentatori: „Pur si simplu neplacut. O sa ne invitati acum la o ceasca de lapte de la san cald cu biscuiti?”.
 
Altii sunt incantati: „Glumiti? Ca fan Oreo cred ca aceasta reclama este absolut fantastica”, sau „Sunt mama a trei copii si nu vad nimic gresit in aceasta reclama. Alaptatul este cel mai natural lucru si, daca asta este ceea ce va deranjeaza, sunteti pur si simplu niste mironosite”.
 
Unii au sugerat ca „scaparea” brandului nu este altceva decat o parte a campaniei promotionale cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta, celebrata luna trecuta.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016