Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un spot romanesc ridica cortina Noptii Devoratorilor de Publicitate editia internationala

Tags: noaptea devoratorilor de publicitate, spot gelozie, reclama iqads

"Gelozie", spotul TV creat de Next Advertising in campania de relansare IQads sub sloganul "Totul despre publicitate", a fost ales sa deschida editiile Noptii Devoratorilor de Publicitate de anul acesta in intreaga lume.
Clipul publicitar a fost selectat dintre cele 500 de reclame care fac parte din programul de anul acesta, alese la randul lor din aproximativ 20.000 de spoturi propuse.

Prima editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate de anul acesta are loc pe 9 si 10 martie, la Paris.

"Nu e usor ca un spot sa fie ales sa deschida evenimentul, asta vine ca o confirmare pentru ca e selectat cel mai bun spot din toata editia, el e considerat ca fiind cel mai reprezentativ pentru anul respectiv in spiritul Noptii Devoratorilor de Publicitate, eveniment la care sunt proiectate cele mai hazlii si inteligente creatii", spune Dan Chisu, producatorul general din Romania al Noptii Devoratorilor de Publicitate.

In Bucuresti, editia 2012 va avea loc in al doilea weekend din iunie, la Sala Palatului si va contine cel mai lung program dedicat publicitatii din Romania. Daca pana acum se difuzau intre 2 si 4 spoturi romanesti pe parcursul serii, anul acesta in fiecare dintre cele 4 calupuri vor aparea cate 5-6 spoturi create la noi si premiate la Festivalul "10 ani de creativitate romaneasca”.

Initiat si produs din 1981 de Jean Marie Boursicot, Noaptea Devoratorilor de Publicitate are loc anual in peste 40 de tari si prezinta pe marele ecran productii publicitare de la mai mult de 60 de nationalitati.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016