Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde duc reclamele inselatoare? In cazul Apple, direct la tribunal

Tags: apple, siri, iphone 4s, instanta, reclama inselatoare

Se prea poate ca uneori publicitatea sa exagereze voit calitatile unui produs, dupa cum se poate sa puna in lumina doar anumite atribute ale acestuia. Oricum ar fi insa, nici publicitatea si nici produsul nu reusesc sa multumeasca pe toata lumea. Si cand se intampla acest lucru, nemultumirile ajung direct in instanta.
Un newyorkez a dat in judecata Apple pentru publicitate inselatoare. In plangerea sa, Frank Fazio se arata dezamagit de performantele faimoasei asistente Siri, precizand ca in viata reala aceasta nu se comporta deloc precum in reclamele la iPhone 4S.   

Spoturile de prezentare arata cum Siri este capabila sa faca programari pentru diverse intalniri, sa gaseasca restaurante si chiar sa ofere instructiuni despre cum se face nodul la cravata.

Fazio spune insa ca reclamele sunt fundamental false, fiind concepute inadins sa duca in eroare consumatorul intrucat performantele lui Siri nu sunt nici pe departe cele promovate de clipurile publicitare. Ba mai mult, reclamantul sustine ca, fara asa-zisa asistenta inteligenta, iPhone 4S nu este decat un iPhone 4, doar ca unul cu mult mai scump.

Barbatul a decis sa dea in judecata Apple dupa ce a achizitionat noul model de iPhone inspirat fiind de reclamele create pentru produs. La scurt timp dupa achizitie, el a descoperit ca sistemul nu functiona conform asteptarilor. Cand i-a solicitat lui Siri un anumit traseu, aceasta fie nu a inteles comanda, fie, dupa o lunga perioada de timp, i-a dat un raspuns gresit. De aici nemultumirea si initierea procedurilor juridice impotriva Apple.   
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016