Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viata pe un pachet de guma Orbit

Tags: orbit, program, viata, guma, aplicatie, facebook

V-ati intrebat vreodata cum ar putea fi reprezentata viata intr-o singura imagine? Orbit va poate ajuta sa aflati. Si nu este vorba despre orice viata, ci chiar despre a voastra.
Brandul a lansat pe pagina sa de Facebook un program a carui menire este de a realiza o reprezentare grafica a profilului utilizatorilor. Practic, viata lor de pe reteaua de socializare apare imprimata pe un pachet de guma Orbit.

Trasnita aplicatie are la baza un algoritm care-i permite sa interpreteze datele personale ale utilizatorilor facute publice prin intermediul retelei Facebook. Fiecare design propus este astfel unic, realizat in baza unor informatii unice.

Desigur, interpetarea data vietii utilizatorilor de catre aplicatia Orbit este una subiectiva, insa acest lucru nu o face mai putin hazlie.   

Dar genul acesta de program nu este chiar nou. Mai multe branduri, printre care Nivea, Intel sau Heinz, au convertit informatiile de profil de pe Facebook in obiecte si experiente inedite. Totul spre amuzamentul fanilor.

Brandurile mizeaza astfel pe ideea ca niciun fan nu va putea rezista unui produs personalizat care face apel la acel dram de narcisim existent in fiecare dintre noi.    
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 22-Dec-2011 21:17:02
Iata de ce anume se foloseste in mod imoral o companie de nimic pentru a-si creste profitul ......

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016