Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vocea in social media? Creste popularitatea paginii fara plata

Tags: social media, promovare afacere, succes, companie, client, fani

Am vorbit si cu alta ocazie de vocea unica a unei companii sau a unui brand in social media. Dar cum gasesti acea voce care sa fie unica si care sa te reprezinte? Mai mult, cum stii ca ceea ce transmiti sustine intotdeauna valorile pe care brandul tau le promoveaza?
In primul rand, nu te astepta la mai mult decat vei primi in mod concret din partea social media. Nu sunt necunoscute limitarile pe care chiar reteaua (Facebook) le impune in cazul paginilor de brand. Asadar, oricat de mari ti-ar fi eforturile in a comunica, atata vreme cat nu platesti anumite postari, nu te vei bucura intotdeauna de aceeasi popularitate ca in cazul unui brand care isi promoveaza postarile prin plata.

Cu toate acestea, atata vreme cat continutul tau reprezinta un real interes pentru persoanele care iti urmaresc pagina, poti creste numarul de fani si iti poti face pagina cat mai vizibila bazandu-ti strategiile pe un numar cat mai mare de share-uri.

Poti organiza astfel un concurs, poti crea teste inteligente, poti posta lucruri amuzante, stiri de ultima ora din domeniu sau orice crezi ca ar putea face ca popularitatea paginii tale sa creasca fara sa fii nevoit sa platesti.

Poate ca cel mai mult, intr-un astfel de context, succesul poate fi garantat si poate depasi barierele impuse de promovarea fara plata. Atata vreme cat oferim valoare, asa cum am amintit de nenumarate ori, aprecierea clientului sau a fanilor va trece dincolo de ceea pare uneori indispensabil pentru succesul unui brand.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016