Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vopsea cu zero deranj, un concept publicitar marca Propaganda

Tags: duraziv fara miros, reclama, duraziv zero deranj, propaganda

Daca nu isi sufleca chiar ei manecile pentru a se apuca singuri de treaba, romanii au mesterii lor la care sa apeleze in caz de nevoie: instalatori, electricieni ori zugravi cu state vechi in intreprinderile comuniste de odinioara si veniti pe recomandarea venicilor si prietenilor. Doar ca „vrednicia” lor le da uneori emotii, emotii care au fost exploatate cu succes in campania de promovare a vopselei Duraziv Fara Miros.
S-ar zice ca trecem printr-o perioada prolifica. Cel putin din punct de vedere publicitar. Daca nu mai tarziu de ieri remarcam o productie publicitara autohtona de exceptie, creata de Leo Burnett pentru apa Bucovina, astazi punctam din nou la capitolul reclame romanesti. De data aceasta, creatia ii apartine agentiei Propaganda, care si-a pus talentul la bataie in slujba produslui Duraziv Fara Miros.

Campania de promovare cuprinde 1 spot TV de 30 de secunde, 2 spoturi radio de 30 de secunde, POSM si bannere video, toate menite sa comunice principalul avantaj al vopselei: acopera sanatos cu zero deranj.

Regizat de Radu Jude, spotul TV aduce in scena trei mesteri zugravi care pun in evidenta atributele vopselei Duraziv Fara Miros, executand o lucrare chiar cu clientii in casa.

"Spusa cu ironie si haz, povestea pastiseaza ‚emotiile prin care trec romanii cu mesterii lor – profesionisti dibaci care, nici cu o vopsea fara miros, pe care n-o simti, nu reusesc sa execute o lucrare cu zero deranj. Totul este o gluma, bineinteles, caci cu vopseaua Duraziv Fara Miros poti executa lucrari chiar si in case locuite – dupa cum remarca la finalul spotului insusi papagalul Balzac", spune un reprezentant al Propaganda.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016