Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Whiskey la doza: Exagerat sau firesc?

Tags: ambalaj, whiskey, doza whiskey

In marketing, ambalajul este unul dintre acele lucruri care nu pot fi nicidecum trecute cu vederea. In plus, exista o oarecare tendinta a consumatorilor de a asocia anumite produse cu anumite tipuri de ambalaje. Ce se intampla insa cand un producator decide sa faca o asociere neobisnuita? In primul rand, atrage atentia.
Scottish Spirits, o companie irlandeza producatoare de bauturi alcoolice, a indraznit sa faca o astfel de asociere neobisnuita, ambaland un whiskey vechi de trei ani  in banale doze. Acestea contin cam 300 de ml de lichid cu proprietati euforice, suficient pentru aproximativ 8 shot-uri, si vor fi lansate pe piata americana in luna februarie cu un pret de 5 dolari bucata.
Intrucat doza in sine este lipsita de orice eleganta, pentru unii acest mod de ambalare este aproape un sacrilegiu, o nedreptate facuta unei bauturi cu traditie si „pedigree”. De ce a ales totusi compania un astfel de ambalaj? Din motive practice.
„Multor oameni le place sa aiba bautura lor preferata la piscina, la un eveniment sportiv sau la o petrecere. Este mult mai usor sa iei cu tine un bax de sase cutii de whiskey, decat o sticla intreaga”, spun reprezentantii companiei.
La acestea se adauga, desigur, costurile scazute ale unui astfel de ambalaj.  
Chiar daca unii au criticat aceasta initiativa si mai ales gramajul mult prea mare al dozelor de whiskey – care, spun ei, ii va determina pe consumatori sa bea mai mult – reprezentantii companiei producatoare sunt convinsi ca ele vor avea succes. Dar asta ramane de vazut.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016