Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Yahoo Japonia creeaza o bizara pagina interactiva pentru Lady Gaga

Tags: marketing, lady gaga, yahoo, japonia

Lady Gaga isi continua proiectele sale ciudate pentru promovarea ultimului album ARTPOP. Aceste proiecte includ un amestec de arta, tehnologie si muzica pop. De-a lungul timpului, ne-am obisnuit ca artista sa fie asociata cu o gama de costume bizare pe care nu le vom uita cu usurinta.
Recent, ni s-a facut cunostinta cu rochia zburatoare care functioneaza pe baza de baterii de 50 de volti. Twitter-ul a fost inundat de filmuletul care prezinta testarea rochiei Volantis.
 
Dar apoi Lady Gaga a facut echipa cu niste producatori japonezi pentru a crea GAGADOLL, o papusa de silicon umanoida care arata exact precum cantareata.
 
Yahoo Japonia a intervenit si el in ecuatie si a creat un portal interactiv care il lasa pe vizitator sa dea scroll in jos oe imaginea papusei si sa dea clic pe iconite si pe link-urile imprimate pe costumul alb. Sunt simboluri si pe platformele uluitor de inalte. Pagina va putea fi accesata pana pe 8 decembrie.
 
Papusile create sunt atta de asemanatoare cu originalul, incat, in poza de mai jos, pusa de cantareata pe Twitter, este greu s-o distingi pe cea care respira.
 
Mai jos, puteti vedea cum papusa prinde viata:
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016