Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​10 exemple geniale de marketing in timp real

A lucra in domeniul marketingului poate fi extrem de satisfacator uneori, asa cum putem observa si in aceste 10 exemple.
Faptul ca suntem incontinuu conectati si avem oricare dintre noi sansa de a viraliza un mesaj adresat unei companii sau despre o companie a devenit o provocare uriasa pentru cei care sunt responsabili de social media si marketing.

Conform specialistilor, marketingul in timp real este cel mai bun lucru care i se poate intampla unei companii, daca, bineinteles, are un raspuns bun sau un comeback si mai bun! Depinde, dupa cum este si normal, de situatie. 

Capacitatea brandurilor de a profita si reactiona instant intr-un anumit moment de o situatie creata in jurul lor este scoasa in evidenta in aceste 10 exemple geniale de marketing in timp real. 

1. Lugera&Makler Romania

Facand referire la cazul celebru al chirurgului italian care fara nicio pregatire medicala a fost angajat de diverse institutii private care i-au permis sa opereze oameni, acestia au publicat mesajul de mai jos care a fost redistribuit de sute de ori pe retelele de socializare. 


2. McDonalds si KFC sau BMW si Porsche

Campania #TraiascaCapraVecinului a fost una dintre cele mai interesante momente din 2018, unde branduri internationale au raspuns provocarii lansate de un trust mic de presa. 

Mesajele publicate de acestia au starnit numeroase reactii si au indemnat la unitate. 


3. Coca Cola si referendumul pentru familia traditionala

O imagine subtila, simpla si cu un singur hashtag a facut din Coca-Cola vedeta internetului din Romania pentru o zi.

Vezi toate exemplele pe Manager.ro!
Autor: Florin P. Amariei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016