Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Blogging-ul nu costa, dar poate aduce bani: WordPress da liber la reclame

Tags: blog, blogging, wordpress, reclame

Utilizatorii inraiti ai platformei WordPress sau doar cei care abia deprind tainele blogging-ului, se vor bucura curand si de un feedback material al activitatii lor online, unul care implica brandurile si publicitatea.
WordPress.com, cel mai popular CMS (content management system) existent la ora actuala pe internet, va da posibilitatea utilizatorilor sai sa posteze reclame platite pe blog. Cei cu adevarat  activi si care reusesc sa castige interesul si increderea unei audiente largi vor deveni astfel „tinte” pentru publicitari.  
Automattic, compania care se afla in spatele platformei WordPress, a incheiat recent un parteneriat cu Federated Media pentru a-i rasplati cumva pe bloggerii de succes, oferindu-le sansa de a castiga bani din reclame.
Anuntul a fost facut in cadrul Summitului Web 2.0 de la San Francisco, iar materializarea acestei idei va permite brandurilor si publicitarilor sa targheteze acei utilizatori de WordPress al caror public este relevant pentru ei.
WordPress.com gestioneaza in prezent 15% din totalul site-urilor existente pe internet, cu 6 procente mai mult comparativ cu anul trecut, iar 22% din site-urile nou create sunt parte a platformei WordPress.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Advertiser 12-Nov-2012 13:39:21
Ceea ce nu spuneti este ca reclamele sunt disponibile numai pentru utilizatorii WP din America si nici acolo pentru toti, cu numai cei care au jdemii de unici pe zi :)
Pentru toti bloggerii din Romania exista
http://mediartvertising.webs.com/

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016