Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Blogul Google: postari cu peste 1 milion de vizitatori unici

Tags: google, retea de socializare, trafic blog, vizitatori unici

Am observat, ani de-a randul, cum in blogosfera autohtona lucrurile nu stau inca asa cum se intampla in SUA unde bloggingul se desfasoara la un cu totul alt nivel si unde i se acorda o importanta pe masura.

Sa nu ne grabim insa spre nicaieri, ajungem si noi acolo, cu pasi marunti, dar siguri. La acelasi nivel de blogging, sa ne intelegem, in SUA nu stiu daca ajungem la fel de sigur.

La sfarsit de an, blogul Google a tras linie si si-a insirat reusitele, asa cum ii sta bine unui blogger desavarsit. Se lauda, ce-i drept, cu 471 de postari in 2011, citite de circa 20 milioane de oameni. Vizitatori unici in total? 19,905,679 de la 1 ianuarie si pana la 31 decembrie.

Poate cel mai impresionant e faptul ca articolul postat cu ocazia celei de-a zecea comemorari a zilei de 11 septembrie a avut 1,731,280 de vizitatori unici. E un trafic pe care nu prea avem cum sa il atingem asa de usor. Oricat de bine am indexa noi un articol, trebuie sa ne fie clar ca tot Google va castiga.

Si ziua in care a fost postat anuntul despre lansarea Google+ a atras atentia a 909,537 de curiosi unici. Un numar suficient de mare cat sa te asiguri ca o retea de socializare porneste cu dreptul, nu?

Mai apoi, cand Google a aratat cu degetul inspre Bing si l-a acuzat ca a folosit rezultate de cautare care apartineau companiei, s-au mai adunat inca 538,764 de afisari de pagina unice.

Ma intreb oare de ce numai  281,385 de oameni au accesat pagina cand Google a scris despre masuri avansate de securitate pentru conturile utilizatorilor? Oare in realitate ne intereseaza prea putin sa ne asiguram datele personale sau avem mai multa incredere in Google decat in Facebook?

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016