Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creeaza un blog eficient in 5 pasi simpli

Tags: blog, comentarii, titlu, trafic, articole, postari

Blogurile continua sa fie de actualitate, indiferent de platforma pe care alegem sa o folosim. In mod cert, exista unii furnizori care asigura o optimizare mult mai buna, iar din acest punct de vedere Blogger.com reuseste cu brio sa intreaca alte platforme.


In acelasi timp, exista alte site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor o gama variata de modificari diferite de cele oferite de Blogger.com. Dincolo de acest punct de pornire, exista alte reguli pe care va trebui sa le urmam pentru a dezvolta blogul din ce in ce mai mult:

1. Blogul trebuie sa aiba propria personalitate.


Orice blog trebuie sa aiba o identitate si sa isi expuna abordarea unica asupra unor teme pe care le trateaza nenumarate alte bloguri. Ca in orice domeniu, si aici exista competitie asa ca prin aceasta identitate blogul va reusi sa se evidentieze.

2. Posteaza in mod constant.


Aceasta este poate o regula la fel de importanta ca prima si asigura un ritm care ii va face pe vizitatori sa revina stiind ca vor gasi continut nou. In momentul in care continutul oferit de noi este pe placul lor, entuziasmul lor va fi mentinut la un nivel inalt tocmai prin incarcarea frecventa a articolelor noi.

3. Pastreaza simplitatea.


Blogul tau nu trebuie sa semene cu o jungla in care utilizatorul se va infunda incercand sa gaseasca informatiile dorite. Pune in evidenta continutul si lucrurile esentiale si ai grija ca elementele importante (casuta de abonare, categoriile, link-urile de social media etc.) sa poata fi accesate rapid si usor.

4. Nu te teme de comentarii.


Iti poti modera comentariile, insa a alege sa postezi mai departe doar unele dintre acestea inseamna sa limitezi interactiunea celorlalti cu tine. In orice caz, a alege sa nu permiti utilizatorilor sa iti lase comentarii inseamna sa elimini din start una dintre functiile esentiale ale blogului.

5. Concentreaza-te asupra titlului.


Orice titlu pe care il alegi pentru articolele tale trebuie sa fie analizat cu atentie. Acesta va aduce trafic daca incluzi si cuvintele-cheie si va reusi sa capteze si interesul cititorului daca reusesti sa il formulezi intr-o maniera interesanta. Pune-ti creativitatea la munca si bucura-te un blog cat mai eficient!
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016