Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te imbogatesti intr-o singura zi

Tags: blogger american, the daily dish, andrew sullivan, bani din blog

300.000 de dolari este suma pe care a castigat-o un blogger american intr-o singura zi, dupa ce a anuntat ca isi va muta blogul pe un site nou, accesibil doar pe baza de plata.
Dupa ce pagina sa a fost gazduita de publicatia online The Daily Beast, Andrew Sullivan, proprietarul blogului pe teme politice si sociale, The Daily Dish, a hotarat sa isi mute blogul pe o platforma independenta. Asta inseamna ca articolele sale vor putea fi accesate doar contra cost, iar noul sau site nu va gazdui publicitate.
 
Cei care doresc sa citeasca postarile sale vor putea vizualiza doar titlul si inceputul fiecarui articol, iar daca doresc sa citeasca articolul integral trebuie sa plateasca.
 
Sullivan a anuntat insa ca va oferi cititorilor sai posibilitatea de a-i citi gratuit articolele mai ample ulterior. In plus, articolele restrictionate cu plata pot fi accesate gratuit daca sunt recomandate printr-un link pe retelele sociale de catre un cititor care a avut acces anterior la continutul integral.
 
Bloggerul si-a facut publica decizia pe data de 2 ianuarie, iar in primele 24 de ore 12.000 de cititori au platit cel putin abonamentul anual de 19,99 dolari, peste 2.000 de cititori au platit cu 5 dolari mai mult, desi nu li s-a cerut, iar aproximativ 1.000 de cititori au platit voluntar 50 de dolari pentru abonamentul anual. 
 
"In medie, fiecare cititor a platit cu 8 dolari mai mult decat i s-a cerut", a mentionat Sullivan, intr-o postare pe blogul personal. 
 
Americanul are sapte angajati care lucreaza la The Daily Dish, iar rolul noii platforme este sa atraga o finantare de 900.000 de dolari in primul an de functionare.
 
Andrew Sullivan este un scriitor britanic in varsta de 49 de ani stabilit in Statele Unite, unde a devenit comentator pe teme politice, culturale si sociale. Blogul sau, The Daily Dish, a fost fondat in anul 2.000 si a fost gazduit de publicatia online The Daily Beast, fondata de o fosta jurnalista de la revista Vanity Fair. 


 
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016