Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti blogul sa aiba succes chiar si cand ai un job full-time

Tags: blog, succes, scriitor, antreprenor, rezultate, seo

Cunosc o multime de afaceri sau proiecte care au reusit sa ia avant pornind de la un simplu blog. De la o poveste nascuta din pasiunea pentru gatit s-a nascut o afacere cu servicii de catering, de la un blog despre dezvoltare personala la cursuri si ateliere cu plata, de la niste texte motivationale la o carte care astazi inspira mii de oameni.

Ce faci insa daca ai un job cu norma intreaga si copii de crescut? Cum te imparti intre astfel de responsabilitati si cum iti gestionezi timpul?

Timpul devine cu atat mai pretios, iar actiunile noastre se impart astfel intre ceea ce trebuie sa facem, ceea ce ne place sa facem, ceea ce ne-am dori sa facem si, in cele din urma, ceea ce mai ramane de facut din lista lunga a sarcinilor pe care le aduce cu sine fiecare zi.

1. O sa dureze mai mult decat ne imaginam.


Nu o sa se intample nimic peste noapte, iar succesul visat poate sa apara peste multa vreme. Si, da, o sa dureze mai mult decat le ia celor care nu au copii de crescut sau joburi full-time si care se pot concentra astfel mult mai mult asupra unor proiecte de acest gen.

Dar timpul trece oricum, anii trec pentru toti, asa ca in fiecare clipa e bine sa continuam sa construim ceva sau, daca nu ne place ideea de a construi si de a alerga dupa un scop, sa ne reamintim ca e importanta calatoria si ca munca pe care o facem zi de zi trebuie sa fie cea mai buna pe care o putem face noi.

2. Trebuie sa invatam sa urmarim progresul si sa corectam ce e de corectat.

Fiecare lucru pe care il modificam trebuie testat. La inceput, va trebui sa cercetam, sa vedem ce functioneaza cel mai bine pentru noi. Astfel de teste ne ajuta sa eficientizam timpul si sa vedem cum rezultatele dorite sunt din ce in ce mai bune.

3. Suntem scriitori sau antreprenori?

Poate nu avem calitati in ambele directii, astfel ca e bine sa stim daca va trebui sa cerem sprijinul cuiva care are inclinatii de antreprenor. Un antreprenor va sti sa delege, sa dezvolte afacerea pe masura ce aceasta creste sau sa lase pe altcineva sa se ocupe de SEO in timp ce va face lucrul la care se pricepe cel mai bine: sa scrie.

Chiar daca ni se pare ca succesul intarzie sa apara, ceea ce facem zi de zi se adauga unui corpus de munca din ce in ce mai buna. Cu convingere si incredere, cu aceeasi forta in fiecare zi din saptamana, lucrurile bune se vor intampla, fara indoiala!
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016