Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fujitsu lanseaza trei noi tablete 2 in 1, cu o flexibilitate crescuta

Tags: fujitsu, tablete fujitsu, horeca, directorii it, investitia in tablete

Fujitsu lanseaza trei noi tablete 2 in 1 pentru utilizare business. Tableta FUJITSU LIFEBOOK P727, primul dispozitiv 2 in 1 care se inclina la 360 de grade, confera un nou nivel de flexibilitate in cadrul utilizarii. Acesta rezolva dilema legata de alegerea intre o tableta sau un PC, deoarece combina cele mai bune caracteristici ale amandurora si creaza o experienta digitala unitara de tipul “oricand, oriunde".
Unul dintre modele se numeste LIFEBOOK P727 si reprezinta o tableta convertibila 2 in 1 usoara, subtire, cu ecran de 12.5 inci. Aceasta se transforma dintr-un laptop intr-o tableta puternica atunci cand utilizatorul nu are nevoie de tastatura, rezolvand astfel dezbaterile referitoare la alegerea unui laptop traditional, a unei tablete sau achizitionarea amandurora pentru mobilitate maxima. Acest dispozitiv poate fi utilizat in patru moduri diferite de lucru – laptop classic clasic cu clapeta, desktop, tableta si tip cort, oferind utilizatorului libertate de alegere pe baza preferintelor individuale.

"In acelasi timp ofera mai multe variante de introducere a datelor, de la touchscreen la stilou si tastatura. Balamaua de 360 de grade permite tastaturii sa dispara complet in spatele ecranului. Conectivitatea optionala 4G/LTE si durata de viata a bateriei de pana la 10 ore transforma tableta LIFEBOOK P727 intr-un dispozitiv cu adevarat mobil, care se poate utiliza oriunde", se precizeaza intr-un comunicat remis recent Mediafax.

Totodata, compania aminteste ca noile modele ofera oamenilor de afaceri mai multa flexibilitate si agilitate si raspunde astfel nevoilor mediului de lucru digital. Aceasta linie se adreseaza utilizatorilor care calatoresc in scop de afaceri si au nevoie de mobilitate pentru a lucre si celor care lucreaza in echipe avand nevoie sa-si foloseasca dispozitivele in mai multe feluri.

"Conform unui studiu recent efectuat de IDC1, tabletele vor juca un rol cheie in cadrul transformarii digitale, in timp ce dispozitivele hibrid si cele 2 in 1 vor indeplini noi cerinte de productivitate si vor oferi posibilitatea unor noi scenarii de utilizare a acestora. Conform studiului, tabletele fac parte din strategia mobila a 60% dintre companiile intervievate. Peste 2/3 dintre respondenti iau in considerare sau planuiesc sa achizitioneze o tableta in viitorul apropiat. Pentru reprezentantii din domeniul educatiei, horeca, institutii guvernamentale sau transport, tabletele sunt considerate ca fiind printre primele trei prioritati", se precizeaza de sursa amintita mai sus.

Potrivit aceluiasi comunicat, Marta Fiorentini, manager cercetare in cadrul companiei de analiza IDC, a declarat:

"Tabletele sunt in crestere in cadrul companiilor. Intr-un studiu recent IDC2, directorii IT au declarat ca, in 2017, investitiile in tablete-PC sunt o prioritate, chiar inaintea cloud computing-ului. In ceea ce priveste cheltuielile prioritare in domeniul IT, directorii IT considera tabletele ca fiind prioritatea numarul unu dupa cele trei elemente de infrastructura – stocare, servere si laptopuri. Tabletele sunt solicitate de catre companii deoarece ofera eficienta, flexibilitate si imbunatatesc productivitatea. De aceea, majoritatea directorilor IT considera ca prioritara investitia in tablete 2 in 1."
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016