Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intentionezi sa iti deschizi un blog, insa nu ai idee cum sa il faci profitabil?

Tags: marketing afiliat, cum sa faci bani din blog, cum sa iti faci blog

In primul rand, atunci cand deschizi un blog, nu trebuie sa ai asteptari financiare, cel putin nu de la inceput. In primele cateva luni, ai nevoie de continut de calitate, care sa iti aduca un numar mare de cititori. In functie de traficul de pe site-ul tau, mai tarziu vor veni si satisfactiile financiare.
Ceea ce trebuie sa stii inca de la inceput, este ca vei avea nevoie de putin timp in fiecare zi pentru a scrie posturi interesante, dinamice, haioase. Este indicat sa te gandesti dinainte de a incepe carui public intentionezi sa te adresezi si sa gasesti ceva care sa il atraga pe pagina ta.

Dupa ce vei reusi sa iti fidelizezi cititorii, vei reusi sa castigi si cativa banuti, daca vei urma aceste sfaturi:

1. Alege publicul

Daca iti doresti sa scrii pentru femei, alege un design atragator si articole care sa le ajute. Nu poti sa scrii despre moda si sa ai pretentia sa fii citit de pensionari, nici despre afaceri si sa iti doresti sa te citeasca adolescentii. Inainte de a posta primul articol, stabileste cui vrei sa te adresezi si alege o tematica generala pentru blogul tau.


2. Sponsorizari

Vei vedea in timp ca vei fi cautat de multe companii care vor dori sa le faci reclama pe blogul tau. De exemplu, daca scrii despre moda, esti la curent cu cele mai noi tendinte, eventual participi si la cateva lansari de colectii vestimentare, iar publicul tau te apreciaza, nu va trece mult timp pana marile case de moda iti vor propune sa te rasplateasca pentru a scrie despre ele sau a pune un afis, logo al lor pe site-ul tau. Nu iti va lua prea mult timp sa faci asta si vei castiga si cativa bani.


3. Marketing afiliat

Cei mai buni bloggeri folosesc diferite programe, cum ar fi Amazon Associates sau Viglink pentru a castiga cativa bani prin intermediul site-urilor lor. Trebuie doar sa te interesezi ce fac si competitorii tai, sa iti faci conturi pe aceste programe si sa ai continut interesant zilnic.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016