Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Paginile de eroare 404 pot fi utilizate pentru gasirea copiilor disparuti

Tags: organizatii umanitare, pagina de eroare 404, copii disparuti, mesaj umanitar, uniunea europeana

Paginile de eroare 404 sunt extrem de sacaitoare, mai ales atunci cand cauti o informatie importanta. Insa acestea pot fi folosite in scop umanitar, cel putin asa considera agentia de publicitate Famous din Bruxelles.
Agentia a initiat un proiect inedit intitulat NotFound, in colaborare cu organizatiile Missing Children Europe si Child Focus, prin care pe paginile de eroare 404 sunt postate fotografii cu copii disparuti din Uniunea Europeana.
 
Organizatiile sustin ca mii de copii dispar anual in Uniunea Europeana, iar raspandirea fotografiilor de acest fel poate fi o metoda foarte eficienta de gasire a acestora.
 
Proiectul isi doreste cel putin sa atraga atentia asupra copiilor disparuti si exploatati sexual din Europa, incurajand cat mai multi administratori de site-uri sa isi transforme paginile de eroare 404 in astfel de instiintari.
 
Multe website-uri din Belgia au preluat deja aceasta initiativa. Toti cei care publica astfel de anunturi cu copii disparuti pe paginile lor de eroare 404 trebuie sa includa de asemenea link-ul catre website-ul NotFound.org, pentru a ajuta la raspindirea campaniei in mediul online.

Autor: Adelina Moisan



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016