Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung si RoNewMedia trimit bloggerii la colt

Tags: samsung, bloggeri, concurs bloggeri, samsung bloggers' corner, ronewmedia, samsung smart tv

Si nu ca sa-i pedepseasca, ci ca sa le provoace talentul editoarial si sa ii premieze. Cu ocazia desfasurarii RoNewMedia 6.0, cel mai mare eveniment dedicat Internetului organizat vreodata in Romania, Samsung lanseaza campania "Samsung Bloggers' Corner" prin care bloggerii activi de pe la noi, pasionati de tehnologie si de cele mai noi gadgeturi, au ocazia de castiga un televizor de ultima generatie.
Campania se desfasoara in perioada 11-18 mai 2012 si urmareste sa promoveze ultima „gaselnita” in materie de tehnologie de la Samsung, televizorul inteligent Samsung Smart TV.

Pentru a intra in competitie cei interesati trebuie sa scrie un articol pe blogul personal in care sa motiveze de ce ar lua in consideratie achizitia unui Smart TV, dezvoltand o trasatura a produsului pe care o considera interesanta. Castigatorul concursului va fi stabilit in cadrul RoNewMedia.

“Ai un blog? Si petreci mult timp in fata televizorului sau stai mai mereu pe Internet? Atunci Samsung te trimite sa stai la colt. Nu, nu ca sa te pedepseasca, ci dimpotriva – pentru a-ti hrani pasiunile, deoarece nu este vorba despre orice colt, ci despre Samsung Bloggers’Corner!”, se arata in invitatia adresata bloggerilor.

Aplicatia va continua si offline, in timpul celor 3 zile ale evenimentului RoNewMedia 6.0. Evenimentul va gazdui si un loc dedicat bloggerilor prezenti care vor putea testa cele mai recente produse Samsung.

La dezvoltarea campaniei au colaborat echipele Q2M, organizatorul RoNewMedia 6.0, si Samsung Romania.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016