Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si cea mai buna platforma pentru blogging este...

Tags: blog, blogging, cele mai bune, platforme, blogger, wordpress, tumbler

Fie ca vrem sa ne asternem gandurile personale pe o coala online sau doar pe cele ale companiei, exista platforme de blogging care merita sa le gazduiasca si altele care ne pot umple de nervi.
Cele mai renumite platforme de blogging sunt Wordpress, Blogger, TumbleR, Posterous si Typepad. Dar care dintre acesta sunt si cele pe care te poti intr-adevar baza? Un studiu intocmit de Royal Pingdom, un serviciu de monitorizare online, se ofera sa raspunda la aceasta intrebare.  

Rezultatele studiului au la baza datele colectate in ultimele luni ale anului 2011, iar monitorizarea realizata de Pingdom a fost realizata din peste 30 de locatii din Europa si SUA.

Pentru a stabili in ce masura utilizatorii se pot baza pe o platforma de blogging sau alta, realizatorii studiului au luat in calcul frecventa downtime-ului, respectiv a timpului de incarcare a paginii – care nu ar trebui sa fie mai mare de 30 de secunde – a frecventei afisarii unui mesaj de eroare sau nefunctionalitatii totale.   .

Asa s-a constatat ca Tumbler este, de departe, cea mai slaba platforma de blogging. Ironic insa, ea beneficiaza si de cea mai mare creste a numarului de utilizatori, crestere care explica intr-o anumita masura performantele slabe ale site-ului.

Iata cum arata intregul clasament al platformelor de blogging:

1. Blogger
– Platforma detinuta de Google este una pe care utilizatorii se pot baza cu adevarat. Site-ul a picat doar vreme de 0.3 ore in ultimele 11 luni ale lui 2011.

2. Wordpress
– A intregistrat disfunctionalitati pentru o perioada de 1.6 ore in 2011 adica cca 9 minute pe luna.

3. Typepad
– Platforma a a avut probleme de functionare cam 10 minute pe luna, adica 1.9 ore in 2011.

4. Posterous
– S-a confruntat cu probleme destul de mari. Site-ul nu a fost perfect functional vreme de 1.9 ore in 2011, respectiv cam o ora si 6 minute pe luna.

5. Tubler
– Platforma a intrecut toate asteptarile in materie de disfunctionalitati, inclusiv pe ale sale. Site-ul nu a fost activ vreme de 42.1 ore in ultimele 11 luni, adica aproximativ 4 ore in fiecare luna. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016