Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Windows a anuntat versiunile noului sistem de operare

Tags: windows 8, versiuni windows, sistem de operare, tablete, arm

Windows a adus recent cateva clarificari cu privire la noile versiuni ale sistemului de operare care va fi lansat in curand. Contrar asteptarilor, compania a ales sa simplifice in mod evident experienta utilizatorilor si va face disponibile doar 3 versiuni ale noului sistem de operare: Windows 8, Windows 8 Pro si Windows RT.
Versiunea standard Windows 8 va putea fi utilizata pe toate PC-urile si laptopurile obisnuite si va include toate functiile cu care suntem obisnuiti, dar si o noua interfata Metro adaptata pentru utilizarea pe tablete, un Windows Explorer imbunatatit si suport pentru noile aplicatii Metro.
 
Windows 8 Pro este, desigur, versiunea dedicata profesionistilor si companiilor. Aceasta versiune va include functii de criptare, virtualizare si management al PC-ului, printre altele.
 
Windows RT este versiunea dedicata dispozitivelor ce integreaza procesoare ARM, in special tabletelor. Aceasta versiune va include aplicatii Office optimizate pentru touchscreen, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint si OneNote. Aceasta se va concentra asupra noilor aplicatii touch si cloud. Versiunea Windows RT va veni preinstalata pe majoritatea dispozitivelor, asadar nu poate fi considerata a fi o optiune reala.
 
Pentru  majoritatea utilizatorilor, versiunea Windows 8 standard va fi suficienta, deoarece ofera flexibilitate si optiuni variate. Aceata poate fi utilizata atat pe dispozitive cu ecrane tactil, cat si pe computerele obisnuite cu tastatura si mouse si va putea fi rulata pe majoritatea configuratiilor de PC-uri, atat pe 32 de biti, cat si pe 64 de biti.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016