Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 experti in social media pe care trebuie sa ii urmaresti pe Twitter

Tags: era tehnologiei, social media, personal branding, experti social media, specialisti seo, construirea brandului

Pentru ca traim in era tehnologiei, datorita dezvoltarii social media, putem cauta si gasi un loc de munca stabil chiar de la noi de acasa, in timp ce stam confortabil in fotoliu, in fata laptop-ului.

Pentru a reusi sa obtinem performanta de a gasi jobul ideal online, trebuie sa stim sa ne "vindem", iar asta inseamna ca imaginea noastra in mediul virtual trebuie sa fie una impecabila. De aceea, este important sa  acordam o atentie deosebita fotografiilor pe care le publicam pe Facebook sau alte retele de socializare si sa nu le permitem prietenilor sa ne dea tag in fotografii compromitatoare.

 

Mai mult decat atat, trebuie sa avem grija la ce tip de evenimente participam, la ceea ce postam zilnic pe blog, Twitter sau Facebook si caror pagini le dam "like".

 

Pentru ca nimeni nu se naste expert in acest domeniu, insa sunt lucruri care se invata usor, iti recomandam sa urmaresti pe Twitter acesti experti in personal branding, de la care vei invata cum sa iti formezi o imagine cat mai buna in social media:

 

1. DanSchwabel

 

Este fondatorul Millennial Branding, o persoana ideala de urmarit pe Twitter, deoarece scrie special in Forbes despre brandingul personal, unde atinge subiecte pentru profesionistii si celebritati.

 

2. PersonalBrandingPR

 

Este un feed Twitter care te invata cum sa te afisezi pe piata, unde vei gasi linkuri catre articole de genul "cele mai bune practici pentru un SEO modern", care te vor ajuta sa devii vizibil in social media, pentru ca daca nu esti vizibil, practic nu existi.

 

3. BrianSolis

 

Este un mogul social media, un autor apreciat la Altman Group, care ajuta marile companii sa-si construiasca brandul prin intermediul social media, si oferia cele mai bune tactici care pot fi aplicate de candidatii pentru un anumit post.

 

4. BrandYourself

 

Este un cont de Twitter care te sfatuieste cum poti controla tot ceea ce apare pe motorul de cautare Google despre tine, adica exact ceea ce va gasi potentialul tau angajator atunci cand te va cauta pe internet

 

5. SusanFignar

 

Fondator al PurSue, Fingar este un specialist in personal branding, care te invata cum sa iti formezi foarte simplu un profil profesional pe toate retelele de socializare.   

 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016