Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este Chrome cel mai popular browser sau nu?

Tags: google chrome, internet explorer, youtube, cel mai popular browser, trafic web

Chrome a devenit cel mai popular browser din lume, asa a anuntat Sundar Pichai, vice-presedintele Google responsabil de divizia Chrome in cadrul conferintei anuale Google I/O.
Pentru a sarbatori aceasta veste, compania a postat un clip video pe YouTube, care relateaza  istoria Google Chrome de la inceput pana in prezent, cand a ajuns sa numere 310 de milioane de utilizatori in intreaga lume.
 
Vestea este confirmata de ultimele statistici anuntate de StatCounter. In ultimele sase saptamani, Chrome si-a depasit rivalul Internet Explorer, atingand o cota de piata de 32,68%, in timp ce browserul Microsoft se situeaza la 32,05%.
 
Insa o alta companie de analiza a traficului pe internet, Net Applications, vine sa contrazica declaratia celor de la Google, infatisand browserul Internet Explorer cu o cota de piata de 54%, in timp ce Chrome si Firefox inregistreaza o cota de doar 20%. Conform aceleiasi companii, Safari este cel mai utilizat browser pe dispozitive mobile (smartphone-uri si tablete).
 
Nu ar trebui sa ne surprinda, asadar, faptul ca Microsoft da crezare companiei Net Applications, nefiind dispusa sa accepte datele oferite de StatCounter.
 
Puteti urmari mai jos clipul video cu „Povestea Chrome”.

Sursa: Mashable
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016