Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 in 1 fara precedent: Muzica cu shopping inclus

Tags: ssense, videoclip, shopping

Nebanuite sunt caile internetului, dar si ale comerciantilor care cauta si exploateaza mereu cele mai bune mijloace de a ajunge la consumatori. Dincolo de magazine online, dincolo de dincolo Facebook si aplicatii, comertul electronic face un pas in plus catre o noua era.
Si pentru ca multi dintre consumatori au o anume slabiciune pentru vedete si tinutele lor, un retailer online de imbracaminte a gasit o modalitate inedita de a le atrage atentia si, de ce nu, banii.

Ssense a lansat primul clip muzical de facut shopping, care permite doritorilor sa achizitioneze produse in timp ce il vizioneaza. Videoclipul ii are ca protagonisti pe rapper-ul australian Iggy Azalea, canteretul de hip-hop Fki si producatorul nominalizat la premiile Grammy Diplo.

Executia sa este destul de comuna pentru genul pe care il reprezinta, alternand imagini de pe strazile din LA cu cele din studio in care apar diferite vedete. Ce il face totusi diferit este o anume litera „S” – reprezentantiva atat pentru brandul Ssense, cat si pentru cuvantul
„shop”– care apare in mod repetat pe parcursul clipului.



Atunci cand se da click pe acest „S”, videoclipul se opreste pentru a se deschide o fereastra unde pot fi vizualizate si achizitionate produse care apar in videoclip. Produsele poarta sigla unor designeri renumiti precum Givency, Phillip Lin sau Christopher Kane si pot fi achizitionate cu usurinta, prin simpla adaugare in cosul de cumparaturi.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016