Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne care arata ca esti facut sa fii antreprenor

Tags: antreprenor, lider, afacere, companie, sef, angajati, semne

Meseria de antreprenor nu este pentru oricine. Chiar daca esti tipul de om care respecta deontologia profesionala, esti persistent, convingator sau disciplinat, nu inseamna ca poti sa fii un om de afaceri de succes.
Ceea ce contribuie la succesul unui om de afaceri nu este chiar ceea ce crede lumea ca este, asa ca nu trebuie sa crezi tot ceea ce spun altii despre tine sau despre cum te eticheteaza ceilalti.

Pentru a te ajuta sa intelegi daca esti nascut pentru a fi antreprenor, iti voi prezenta cateva caracteristici ale oamenilor de afaceri de succes:


1) Esti independent

Nu are niciun sens pentru tine si aproape ca nu te intereseaza daca respecti termenele limita, promisiunile sau diferitele proiecte. Nu esti nici o persoana careia ii place sa stea cu mainile in san, dar nici cea care obisnuieste sa urmeze "turma".


2) Te plictisesti repede

Te plictisesti repede, iar cei din jurul tau privesc asta ca pe o problema, insa nimic nu este in neregula cu tine, cu exceptia faptului ca te plictisesc activitatile pentru care nu esti pregatit si care nu reprezinta nicio provocare si nici un interes pentru tine.


3) Ai fost concediat de la mai multe locuri de munca

Esti mai creativ decat trebuie atunci cand muncesti pentru altii si poti avea multe de povestit despre concedieri. Fiind doar o roata la caruta, este foarte dificil pentru tine, pentru ca tu vrei sa creezi ceva care sa ii inspire pe ceilalti, poate chiar sa ii faci sa contribuie cumva la munca.


4) Esti vazut ca o persoana rebela

Stii ca maretia se afla in afara liniilor de conformitate si consideri ca politica, legile si reglementarile nu se aplica pentru tine. Esti vazut de ceilalti ca o persoana rebela, spargatoare de gheata, care ar sfida gravitatia daca ar putea.


5) Rezisti autoritatii

Pe parcursul vietii ai reusit sa bati recordul in a rezista in fata autoritatii parintilor, profesorilor si sefilor tai. Nu iti place sa fii de acord cu normele convenite de un grup sau o cumunitate cu care muncesti sau cu care traiesti.

Daca aceste cinci caracteristici te reprezinta, inseamna ca esti facut pentru a fi liderul unui grup, oricat de restrans sau de mare ar fi, pentru ca nu asculti niciodata de ceea ce spun ceilalti, iti place sa iti faci propriul tau program si, in acelasi timp, iubesti ca cei din jur sa iti fie supusi.

Asadar, succes in construirea unei noi afaceri, care sa te faca mai fericit si mai implinit!

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016