Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 bombe calorice. Ai consuma asa ceva?

Tags: bombe calorice, calorii, preparate nesanatoase, alimente, burger

Urmatoarele preparate ar putea intra in Cartea Recordurilor pentru numarul de calorii pe care le contin. Unele sunt mai nocive decat altele, insa cu siguranta toate sunt niste bombe calorice care stau sa explodeze.
1. Acest sandwich gigantic a cantarit aproximativ 13 kg si a fost creat din 35 de tipuri diferite de carne. Nici nu vrem sa ne gandim cate calorii a avut.





Sursa foto: Buzzfeed

2. Biscuiti Oreo prajiti. Un desert cu adevarat "pacatos". Un fel de gogoasa cu Oreo la mijloc. Acest desert se serveste in Miami, Florida.



Sursa foto: LebronJames

3. Burgerul de ciocolata. O briosa taiata in doua, o bucata sanatoasa de ciocolata, niste marshmallow topit, sos de capsuni pe post de ketchup si sos de ciocolata alba in loc de maioneza. O nebunie, ce sa mai!



Sursa foto: alli441

4. Hot dog invelit in cartofi prajiti, pe bat



Sursa foto: Kapshow

5. Milkshake de... bacon. O adevarata bomba calorica: 773 de calorii, 40 de grame de grasime, 75 de grame de zahar. Exista si o versiune mai mare, care are 54 de grame de grasime si 1.083 de calorii. 



Sursa foto: LA Times


6. Pizza de ciocolata. Un aluat subtire acoperit cu bucati de ciocolata topita, marshmallow topit, banane, unt de arahide si alune maruntite.



Sursa foto: alli411

7. Burger Broasca Testoasa. Un hamburger acoperit cu cascaval cheddar, invelit in bacon, cu picioruse de hot dog.



Sursa foto: Drunkentailgate







Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016