Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A gresit Mattel refuzand sa o faca pe Barbie cheala?

Tags: mattel, barbie, barbie cheala, cancer, copii, caritabil

Mattel, producatorul celebrei papusi Barbie, s-a aruncat cu capul inainte intr-un razboi de PR, caci a refuzat cererea unor organizatii umanitare de a da nastere unei serii limitate de papusi dedicate copiilor suferinzi de cancer sau care fac paret dintr-o familie afectata de aceasta boala, scrie Business Insider
Doua femei din New York, Jane Bingham si Beckie Sypin, au creat o pagina de Facebook pentru a milita pentru crearea unei astfel de papusi, dupa ce au aflat de cazul unei fetite de patru ani care si-a pierdut parul in urma chimioterapiei. 
Care a fost raspunsul lui Bryan G. Stockton, CEO al companiei Mattel? Niciunul. Mare greseala.

Pagina de Facebook intitulata The Beautiful and Bald Barbie Facebook (Frumoasa Barbie cheala, n.r.) a strans peste 135.000 de Like-uri, iar petitia lansata pe Change.org – peste 6.200 de semnaturi.
 
Toate datele ne spun ca Mattel nu a reactionat inteligent din punctul de vedere al social media. Sociatia Americana a Bolnavilor de Cancer s-a impiedicat, la randul ei, de problema, a criticat la inceput initiativa, apoi si-a cerut scuze. 
 
Ce e mai ciudat este ca Mattel a mai facut pana acum serii limitate, cum ar fi papusa punk – Barbie cea tatuata. Nu ar fi deloc ofensator sau impotriva firii sale sa creeze un numar mic de papusi fara par, in scopuri caritabile.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016