Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple renunta la Samsung si da mana cu Sharp pentru revolutionarea telefoanelor si tabletelor viitorului

Tags: apple, samsung, sharp, ipad, iphone 5

Relatia dintre Apple si Samsung este pe butuci, conform unei note interne catre un investitor, inaintata de Peter Misek, analist la Jefferies&Co.. Jefferies sustine ca Sharp profita de caderea in dizgratie a lui Samsung, incepand deja de doua saptamani sa produca ecrane pentru noul iPad, sperand in participarea la fabricarea lui iPhone 5.
In timp ce iPad-ul domina inca piata, tabletele mult mai ieftine lansate de Amazon si Barnes&Noble ar putea sa "fure" din consumatorii Apple, ceea ce Hewlett-Packardsi Dell nu au reusit sa faca pana in prezent.
 
Misek mai spune ca, prin aceasta intelegere, Apple va da lovitura si va ajunge la un capital de 8 miliarde de dolari pentru anul fiscal in curs. Daca va fi asa, Apple va avea o crestere de 73% fata de anul fiscal anterior.
 
Jeffries estimeaza ca veniturile companiei pentru cel de-al patrulea trimestru, din vanzarea iPad, vor scadea de la 17 la 14 milioane de dolari, ceea este, oricum, mai mult decat media anticipata de Wall Street de 13 milioane de dolari. Estimarea se datoreaza rapoartelor conform carora Apple a redus comenzile la componentele pentru produsul iPad. 

Se pare insa ca s-a facut deja comanda pentru componentele necesare lui iPad 3. DigiTimes a informat saptamana trecuta ca Apple a comandat in noiembrie doua milioane de ecrane de la Samsung, LG si Sharp, pe langa comanda de un milion de articole din octombrie. 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016