Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie internauti! Se apropie Gala Internetics 2011

Tags: gala, internetics, festival, proiecte, online, internet

Cei care iubesc internetul si proiectele online au motive sa se bucure. In curand se va desfasura cea de-a XI-a editie a Galei Internetics, eveniment ce premiaza cele mai bune proiecte ale ultimului an de pe piata online din Romania.
Gala Internetics va avea loc pe 29 noiembrie, la Opera Nationala Bucuresti. Competitia de anul acesta reuneste 232 de lucrari si 47 de agentii participante in cele trei categorii de concurs: Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare, Best Use Of si Campanii Interactive.

Juriul competitiei va stabili cate un castigator pentru fiecare sectiune de concurs si va acorda trofee de aur, argint si bronz pentru categoriile „Site-uri, Microsite-uri si Bloguri de promovare” si „Campanii Interactive”. Agentia cu cele mai valoroase lucrari premiate in competitie va deveni Agentia Anului 2011. Internetics si IAB Romania vor acorda, de asemenea, distinctia Webvertiserul Anului.

Competitia Internetics 2011 are si un juriu dedicat ce va acorda un Premiu Special de Webdesign pentru una dintre lucrarile inscrise in categoria „Site-uri, Microsite-uri si Bloguri de promovare”.

Internetics se adreseaza agentiilor full service, de branding si interactive, diviziilor de online si shopurilor de design online. Festivalul pune accentul pe solutiile de comunicare oferite de agentii clientilor in contextul actual al pietei. Este organizat de The Institut, parte a Millenium People, si are ca scop cresterea piatei de comunicare online din Romania si  promovarea ideilor creative si strategice.
Calendarul Internetics 2011:

Internetics Hot Spot – joi, 17 noiembrie, 19:00, Madame Pogany (Strada Banu Antonache, Nr 40-44, Sector 1)
Gala Internetics 2011 – marti, 29 noiembrie, 19:30, Opera Nationala Bucuresti (Bd Mihail Kogalniceanu, nr 70 – 72)
URSUS Inspiration Nights Party – marti, 29 noiembrie, 22:00, Club Tribute (Calea Victoriei, nr. 118)
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016