Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Barbie cea cheala

Tags: barbie, mattel, copii, cancer, bani

Producatorul celebrelor papusi Barbie, Mattel, a primit cereri presante de a produce o serie de papusi fara par, in onoarea fetitelor care sufera de cancer, scrie Huffington Post.
Anul trecut, Mattel a produs o papusa Barbie fara par pentru o fetita de patru ani care-si pierduse parul in urma chimioterapiei. Acum opinia publica vrea mai multe papusi de acest gen.
 
Pana acum, campania pe Facebook lansata in acest scop a strans peste 30.000 de Like-uri. Toti acesti fani sunt de parere ca o papusa cheala ii va ajuta pe copiii bolnavi sa aiba mai multa incredere in ei insisi. In acelasi timp, o frumoasa papusa fara podoapa capilara le-ar putea alina durerea copiilor care-si vad mamele suferind de aceasta boala cumplita, cancerul. "Multi copii intampina probleme in acceptarea mamei, surorii, matusii, bunicii sau a unei prietene care si-au pierdut parul lung si au ramas fara", se motiveaza pe pagina campaniei.
 
Exista si voci care spun ca in acest mod nu se vor rezolva problemele reale ale celor bolnavi de cancer. Acestia au nevoie de bani, nu de jucarii. Daca insa Mattel va fi de acord sa produca papusa cheala, cei care au initat campania promit ca vor dona o parte din bani unui centru de cercetare a cancerului la copii din Memphis, Tennessee.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016