Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Belgienii au lansat automatul de cartofi prajiti testat pe romani

Tags: marketing, cartofi prajiti, testare automat de cartofi prajiti, romani

Putine lucruri pe lumea asta iti satisfac poftele de grasimi asa cum o face o portie de cartofi prajiti. Si acum, datorita unei inventii ingenioase, belgienii poti sa-si aline dorinta fara mult efort, caci li s-a adus direct la usa automatul de cartofi prajiti, scrie Daily Mail.
Compania belgiana BreakTime Solutions a instalat la parterul unui supermarket din Bruxelles primul automat de cartofi prajiti in seu de vita. Timp de un an de zile, aparatele vending au fost testate insa in Romania si India.
 
Noutatea este sprijinita si de faptul ca metoda de prajire este si ea o premiera, mai exact folosirea seului de vita.
 
Dureaza 90 de secunde ca masinaria sa gateasca o portie de cartofi care costa echivalentul a 2,20 lire sterline (11 RON). Clientii pot alege si un anumite sos, dintr-o selectie care le este pusa la dispozitie.
 
Aparatul functioneaza 24 din 24 si este dotata cu un sistem de control de la distanta, pe baza caruia proprietarul este atentionat, prin mesaje, privind stocul de cartofi congelati si cantitatea de seu folosita la prajit.
 


Romanii si indienii insa au fost primii care au testat masinaria, in 2009. Astfel, acum patru ani, cei care treceau prin Gara de Nord puteau sa-si comande cartofi prajiti la pahar de plastic. Succesul de piata nua  fost fulminant.



Automatul de cartofi prăjiţi a fost instalat în Gara de Nord FOTO andrei.mpx.ro/blog/
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.81 din 5 - 16 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016