Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

B’ESTFEST Summer Camp debuteaza cu o aplicatie mobila gratuita

Tags: aplicatie mobila, b'estfest summer camp 2012, iphone, ileo, orasul meu, muzica, festival

In comparatie cu ele, afisele par cam demodate, microsite-urile inca utile, dar destul de uzate. E tot mai clar ca noul trend in materie de comunicare tine de aplicatiile mobile, asa ca unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii si-a propus sa tina pasul cu vremurile.
B’ESTFEST Summer Camp a gasit cea mai eficienta modalitate de a-si tine fanii la curent cu tot ce se intampla in cadrul evenimentului pe parcursul celor trei zile. Este vorba despre o aplicatie mobila lansata in premiera la editia de anul acesta si disponibila gratuit utilizatorilor de iPhone.

Dezvoltata de iLeo in parteneriat cu Emagic si Orasul Meu, aplicatia B’ESTFEST Summer Camp contine cele mai recente stiri legate de festival, lista artistilor prezenti anul acesta in B’ESTFEST Park, line-up-ul pe scene si pe zile, activitatile de la locatie, link direct catre pagina de Facebook, programul pe ore si multe alte informatii utile.



"Aplicatia livreaza utilitate, informatii de la fata locului, stiri de moment si orientare, toate pentru a completa experienta de la fata locului, pentru a ajuta participantii sa ia cea mai buna decizie cu privire la distractie pe durata celor trei zile de festival. Aceasta nevoie vine natural, in urma multitudinii de optiuni pe care un participant le are la dispozitie in fiecare minut petrecut in mini oraselul realizat in locatie", a declarat Mugur Patrascu (Managing Partner iLeo).

De asemenea, o alta noutate o reprezinta shop-ul online de pe pagina de Facebook a B’ESTFEST Summer Camp care permite utilizatorilor platformei sociale sa isi achizitioneze bilete electronice si vouchere de camping prin intermediul aplicatiei.

Asadar, anul acesta utilizatorii de iPhone vor avea in propriul buzunar ghidul mobil complet pentru o experienta de festival ca nicio alta.

Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016